LOGO

Elke tuin is uniek en verdient maatwerk.

Wij zullen dus geen standaard ontwerp maken, maar gaan bij het ontwerpen uit van de persoonlijke wensen van de klant, de stijl van het huis en de bestaande objecten zoals oude bomen die behouden kunnen worden.

 

Uw ideeën samen met onze eigen kennis en visie, zorgen voor een tuin waarin u zich thuis zult voelen en die perfect aansluit op de omgeving.

Het eerste gesprek is vrijblijvend. Wij hebben dit gesprek het liefst bij u thuis zodat we ter plaatse de situatie kunnen bekijken. We letten hierbij op de grootte van de tuin, bouwstijl van de woning, waar de zon/ schaduwzijden zijn, en de eventueel te behouden beplanting en materialen.

Na dit gesprek zullen we een offerte maken en als die akkoord is gaan we een op schaal gemaakt schetsontwerp maken aan de hand van alle verzamelde informatie. Tijdens de 2e afspraak wordt dit plan besproken en indien nodig aangepast en volgt het definitieve ontwerp.

Als het plan akkoord is zullen we ook een beplantingsplan opstellen. Dit plan geeft inzicht in de beplanting die gebruikt kan worden. Natuurlijk zullen we hierbij weer uitgaan van de wensen die eerder besproken zijn met betrekking tot kleuren en soorten.
Daarnaast is het ook belangrijk om de tuin op de juiste plaatsen te verlichten. Hierbij kunt u denken aan de praktische verlichting zoals bijvoorbeeld het tuinpad, maar ook de sfeerverlichting van bijzondere plaatsen in de tuin die extra aandacht verdienen.